Автор | Тема: Maraqli dioloqlar))) [Перемещен] | |||
00:47:11 [hakaki kakasi] private [Nikuradze] ne olufdu yene ne testidi:) 00:47:46 [Nikuradze] private [hakaki kakasi] sadece 14 olmaga az qalib )) 00:48:19 [hakaki kakasi] private [Nikuradze] 00:46:43 Объявления: Test bi wey bawa duwmedim bunu 14 olmaga ne dexli:))) 00:49:22 [Nikuradze] private [hakaki kakasi] aaa o test deyirsen ?)) xeberim yoxdur )) Qaqamin axli fikri ele 14 olmaxdadi:)) |
||||
To Голодный_Волк |
||||
to anubis ne edim imennoysuz yaziram semeni geyinirsen, semenisiz yaziram kinjal geyinirsen |
||||
20:27:23 [luvr] private [Голодный_Волк] var oldure bilmiyeceysen axi bunu) 20:27:32 [Голодный_Волк] private [luvr] etaga )) 20:27:45 [Голодный_Волк] private [luvr] sen dirild qalani menlikdi ;) 20:28:14 [luvr] private [Голодный_Волк] eminsen?) 20:28:49 [Голодный_Волк] private [luvr] Emin deyil Ilkindir )) He sen dirild ) 20:28:59 [luvr] private [Голодный_Волк] hahaha |
||||
Комментария: immenoysuz xususen anubissiz) |
||||
to isador men caresin deyimde sene,ne qeder yazsin sen "cix" iwaresin qoy )) |
||||
to QANLI_ZERBE duzleiw edednin Allah Belasin Versin Sozunun Ustunde Dur |
||||
to isador o mesaj mada gelifdi :)) |
||||
МаштагинеС Men elini qaldirsin yox. Qulagini qaldirsin yazmiwdim. Kempoklass - skrin elemek serf elemir axi orda duzeliw ede bilmirler)) |
||||
03:51:30 [mujik_] private [Isador] salam qaqawim axwamun xeyir qaqaw senden 1 dene qardaw yana xaiwim vare imkan varsa eyer qaqaw 13 olmaqma hecne qalib ne zlim var nedeki plim mene 14-15dene en azindan 6saatliq cek lazimdiki full ceknen farmat yiqim qoraya girimki 13 olum eyer qaqaw yenede direm imkanun varsa gucun catandan mene ne komek lik ede bilersen 1qardaw kimi borc qaqaw 03:52:10 [Isador] private [mujik_] dehset adamsane sen besdide 03:52:47 [Isador] private [mujik_] yorulmadin dilenmekden ? :) Yaqinki bu sizinde bashuvuza gelib bu nikden :) elinden oyuna gire bilmirem ala ) |
||||
to Kempoklass Duz deyirsen Bilirdime Bele Olacaq Amma Gozlemirdim :)) Neyse Olan Iwdi |
||||
to МаштагинеС sende screen elede |
||||
to QANLI_ZERBE Ele yazmisanda orda elave soz oduki Ses Cixmadi biz hecne uydurmuruq Ne varsa Goz Qabagindadi |
||||
|
||||
to QANLI_ZERBE bos ver:) |
||||
To МаштагинеС neyise kopyalanda ozunden uydurmalar eleme oldugu kimi kopyala at. |
||||
|
||||
to неизвестный heç bilmirdim ki qardaşım zam qlava olub ki )))) Bank muduru yazib :) nem ewi ))) ( АВТОР: -PrezidenT- - 10.04.2015-09:19:19 ) |
||||
|
||||
to неизвестный |