![]() | ![]() |
Автор | Тема: Maraqli dioloqlar))) [Перемещен] | |||
Г-М Ваше Величество )) |
||||
13:31:56 [Kayf Aparir Yetim] private [Г-М Ваше Величество] qaqa oyuncu satirsan? 13:32:07 [Г-М Ваше Величество] private [Kayf Aparir Yetim] hə 13:32:34 [Kayf Aparir Yetim] private [Г-М Ваше Величество] neciye qaqa 13:32:59 [Г-М Ваше Величество] private [Kayf Aparir Yetim] 5.000 azn 13:33:29 [Kayf Aparir Yetim] private [Г-М Ваше Величество] 5min manata? 13:33:41 [Г-М Ваше Величество] private [Kayf Aparir Yetim] hə 13:33:53 [Kayf Aparir Yetim] private [Г-М Ваше Величество] niye ele baha qaqa? 13:34:31 [Г-М Ваше Величество] private [Kayf Aparir Yetim] Cünki sənin verdiyin sualın belədə cavabı olur 13:35:11 [Kayf Aparir Yetim] private [Г-М Ваше Величество] nece yeni brat ? . )))))))) |
||||
Okush sobeti firratmada :) dimeli senin ureyinde variymiw svete kechmey.. Sora nedense fikrun deyiwib :) |
||||
leo-okush men bakiya qayidanda inshallah sene 1 meshoy Duz getirecem )) |
||||
20:59:14 [leo-okush] private [Мрачные Небеса] men cagirsam gelmersenki klana nc nc 20:59:53 [Мрачные Небеса] private [leo-okush] men chaghirmishdimda niye gelmedi ?(( 21:00:22 [leo-okush] private [Мрачные Небеса] svet meniy deil 21:01:37 [Мрачные Небеса] private [leo-okush] deyerdin menliy deilde bes nosh deyirsen yeni ilden sora gelecem 21:02:11 [leo-okush] private [Мрачные Небеса] xaxa 21:05:11 [leo-okush] private [Мрачные Небеса] ))) sen bilmirdin oo uwagla mirtdasanda parport sohbeti oo gunde senin ucun olacag heqiqetende yeni ili gozduyurdun xaxa 21:05:56 [Мрачные Небеса] private [leo-okush] )) he gozleyirdim nece inanmiwdi yegin fikirlewirki waxta babanan bir yerde klana gedecekdim :D ![]() |
||||
18:41:15 [SeRaSGeR] trade [trade] Full Razruweniya seti 4 runa ve ya 500 pl! 18:41:41 [......] trade [trade] Razruweniya setin bawqa weye satmirsan ? 18:42:51 [SeRaSGeR] trade [trade] 3 kilo mandalinde olsa olar ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
dj_Elmar ))) |
||||
Qizi getirende uzune baxmazlarki bu qizdi ya oglan ?) |
||||
))) ![]() |
||||
))) ![]() |
||||
)))) |
||||
to Страх мира birdene ora qalmiwdi orada girib baxduz)helem o reklam etdelindeki evlenmek isteyr oynan) |
||||
Страх мира xaxaxa ![]() |
||||
1. dj_elmar 2. Ərizə yazanin linki: mes: http://meydan.az/info.php?log=dj_elmar 3.Вы перевели 1000 Зл. к Ш Т Р А Ф на счет 12345 со счета 111111 4. Сладкая Ангель 5. Qiz aldim oglan cixdi (((. 6. Bosuyun getsin))). xaxaxaxa ))))) |
||||
leo-okush xaxaxaa))) |
||||
21:54:50 [Lenkaranski] to [Мрачные Небеса] qaqa metka alsam gele bilerem sizin klana ? 21:56:42 [Мрачные Небеса] to [Lenkaranski] he nosh lmasin sadece bezi shertler var 21:57:03 [Lenkaranski] to [Мрачные Небеса] de gelsin wertlerivi qaqa )) 21:57:55 [Мрачные Небеса] to [Lenkaranski] Xarici pasportun olmalidi ustunde )) 21:58:50 [Lenkaranski] to [Мрачные Небеса] qaqa metirka varimdida alinir onan ? Qaqawim inanib heqiqeten klana girmey ucun pasport lazimdi :D ![]() |
||||
)))) |
||||
21:34:14 [leo-okush] to [Мрачные Небеса] cann can olerem ele nikivi jenski elesen evlenerdim sene :D 21:35:09 [Мрачные Небеса] to [leo-okush] Nikimi jenskiy elesem Dul qalarsan axi palaclar imkan vermeyecekler perviy bracniy noca ) ![]() |