![]() | ![]() |
Автор | Тема: Maraqli dioloqlar))) [Перемещен] | |||
Удалил Страж Порядка GaNGSTeR (2014-05-22 03:28:37) |
||||
![]() |
||||
okuw senin elindende hec yerde sohbet elemek olmur e |
||||
![]() |
||||
yaxwida teli gotur, ad gunuvu tebrik elemk istiyirem ee.. bilseydim xetrive deyecek, susma alib oturardim sakitce .. :)) |
||||
Stp ve Oxran :) tebrikler sizi nomrelerniz getdi CS ya indi zeng eleyun lazim olanda gorm neter zeng elirsuz:))) ![]() Platinsiz qoyma camaatı :) Birdə gördün platinə görə zəng elədilər. Çıxart qara siyahıdan :) ( АВТОР: sedmoylu - 17.05.2014-00:43:21 ) |
||||
a kenan 9 deqe? sene yaziqi gelib yeqin, menle azi 1 saat daniwir, bakcell axi saatini 7 qepik edib , bu kompaniya sona catsaydi :))) elmar, qaqamdi menim, kstati, ad gunude mubarek |
||||
Kenan ...OK (ozun basha dush menasini) |
||||
00:01:38 [ ОхрАнА] private [lleo-okush] beyaq elmar zeng elemiwdi 9deq daniwdi dayanmadan )) gordum qirilmir teli qoydum kata gezdim))) bide deyir alo alo dedim adam var sora daniwariq) ![]() |
||||
![]() |
||||
Wolf Chechenec cammati niye gulus obyekti eliyirsiz ![]() |
||||
Удалил Страж Порядка GaNGSTeR (2014-06-21 04:17:40) |
||||
![]() |
||||
18:21:08 [Gargamel] to [Buratina] to [КОЗР] vurunda kimi gözləyirsiz? ağatlı oğlanı? 18:21:35 [КОЗР] to [Gargamel] Bəli 18:22:47 [Gargamel] to [КОЗР] elə yazdın ki bəli elə bil yatmış gözəlsən ![]() |
||||
17:17:27 [*********] trade [trade] 33 Sila 33 Udacha satan varmi ? kimde varsa versin 1qurtumlug icib qaytarram, ZL qarwiliginda |
||||
![]() |
||||
)))) |
||||
[-АЗЕРБАЙДЖАНЕЦ-] private [И-м-п-е-р-а-т-о-р] nece duxan var ? [И-м-п-е-р-а-т-о-р] private [-АЗЕРБАЙДЖАНЕЦ-] dushmene patronun sayin demezler ![]() |
||||
-PrezidenT- ![]() |
||||
17:48:39 [leo-okush] trade [trade] 12 luna elceyin ve poyasinan bir edet verirem evezinde poznaniy lbaritnin verirem ![]() |